Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk en Weerbaarheidstrainer

 

Hoog gevoeligheid, weerbaarheid en fluisterkind-begeleiding

Doordat ik voor de weerbaarheidstrainingen de ouders ook altijd even wilde spreken, merkte ik dat ouders regelmatig hevig geraakt werden door wat ze bij hun kind zagen. Het leek over een diepere laag te gaan dan de oppervlakte, waarbij het aanleren van vaardigheden aan het kind goed werkt. Het fluisterkind was voor mij het antwoord hierop.

Wat jou raakt in de buitenwereld, is wat er geheeld mag worden in je binnenwereld. Hierover gaat deze methode.

Kinderen zijn zulke mooie spiegels, ze wijzen je precies je kwaliteiten, en ook de zere plek aan. Je merkt het aan hoe hevig je geraakt wordt door iets wat je kind doet of heeft. Natuurlijk wil je je kind helpen, als er iets niet lekker loopt, maar soms is de beste manier om je kind te helpen, te kijken naar wat dit hevige gevoel bij jou je wil vertellen.

Welkom, ik kijk graag met je mee, en begeleid je in het liefdevol kijken naar een stuk in jezelf dat aandacht wil en dat jouw kind steeds raakt.

Ervaringen van anderen

Op een liefdevolle manier gaat ze naar de laag onder de pijn. Ik kreeg hierdoor een groter kader te zien en kon daardoor begrijpen wat er met me gebeurt in bepaalde situaties in m’n opvoeding. Mooi om te zien dat dat echt werkt; door iets in mezelf te helen, ik de mindere situaties in m’n opvoeding heb weten om te buigen en heb kunnen groeien als moeder. Marieke gaf me gelijk een goed gevoel, waarbij ik mezelf veilig voelde me open te stellen. Ik kan haar iedereen warm aanbevelen.

A. Veerman, moeder van twee


Het was een kindertolk-sessie via skype ivm de Corona-tijd, maar dat ging eigenlijk heel goed. De sfeer tijdens de sessie was veilig en oprecht. Marieke heeft het talent om mensen echt te "zien", te zien wie ze werkelijk zijn. Ze gaf mij inzicht in mijn eigen ontwikkeling en gevoelsleven en wat dit voor invloed en wisselwerking heeft op de relatie met mijn zoon. Hierdoor werd snel helder wat ik kan betekenen voor mijn zoon en hoe ik ons contact kan verstevigen. Ik heb er veel aan gehad.   

M. Broens (huisarts) en moeder van drie

Welkom op mijn website voor meer informatie of het inplannen van een afspraak. www.weerbaarheidslab.nl