Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Weerbaarheids-trainer, faalangst trainer en kindercoach en het meest geboeid door Kindertolk.

Door de weerbaarheidstrainingen merkte ik dat ik het essentieel vond om de ouders van de kinderen ook te leren kennen en ze te vertellen wat ik hun kind leer, hoe en waarom. Regelmatig ontstonden er hele mooie bewogen gesprekken. Alle ouders ( ik ook) die ik spreek, willen hun kind zo goed mogelijk helpen zich te ontwikkelen en soms is het een enorme puzzel wàt een kind van je nodig heeft. Het "gekke" is dat je kind jou ook zo goed mogelijk wil helpen. Met zijn af-schuwelijke "probleem" wijst het jouw blinde vlek aan. Gun je kind dat je de moeite neemt om hiernaar te kijken, met behulp van een kindertolk. Dan geef je je kind èn jezelf de mooiste oplossing die je op dit moment kunt krijgen. Je kind kan het "af- schuwelijke" gedrag / probleem of ziekte loslaten. Het is magisch hoe dit keer op keer werkt.