Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk en Weerbaarheidstrainer.

Hooggevoeligheid, weerbaarheid en fluisterkind-begeleiding.

Doordat ik voor de weerbaarheidstrainingen, de ouders ook altijd even wilde spreken, merkte ik dat ouders regelmatig hevig geraakt werden door wat ze bij hun kind zagen. Het leek over een diepere laag te gaan dan de oppervlakte, waarbij het aanleren van vaardigheden aan het kind goed werkt. Het fluisterkind was voor mij het antwoord hierop.

Wat jou raakt in de buitenwereld, is wat er geheeld mag worden in je binnenwereld. Hierover gaat deze methode.

Kinderen zijn zulke mooie spiegels, ze wijzen je precies je kwaliteiten, en ook de zere plek aan. Je merkt het aan hoe hevig je geraakt wordt door iets wat je kind doet of heeft. Natuurlijk wil je je kind helpen, als er iets niet lekker loopt, maar soms is de beste manier om je kind te helpen, te kijken naar wat dit hevige gevoel bij jou je wil vertellen.

Welkom, ik kijk graag met je mee, en begeleid je in het liefdevol kijken naar een stuk in jezelf dat aandacht wil en dat jouw kind steeds raakt.

Hoe gaat dat in zijn werk;

Eerste gesprek; We spreken af in mijn praktijkruimte, of we werken via face-time of ik kom naar jou, wat voor jou het fijnste is. Jij vertelt over wat jou zo raakt van je kind, ik zal vragen stellen als ik specifieke dingen wil weten, dus dit gaat vanzelf. Ik schrijf, of neem op, wat je verteld. Zodat ik dat later uit kan werken. Ik zet hierbij ook mijn intuïtie in. Eventueel doen we een oefening waarin we met liefdevolle aandacht naar dit stuk in jou gaan. Dit is meteen helend.

Uitwerken van tekst; dan werk ik uit wat je verteld hebt, ik “vertaal” de boodschap van je kind voor jou.

Vertaling ontvangen; We bekijken samen de vertaling van de boodschap van jouw kind voor jou. In de vertaling wordt duidelijk wat er precies raakt. Het stuk dat onbewust was, wordt nu bewust gemaakt en als dit liefdevolle aandacht van je krijgt, heelt dit meteen. Hierin begeleid ik je.

Begeleiding; We schatten samen in, of het fijn is voor jouw proces om nog een keer af te spreken. Het is jouw proces, dus je mag erop vertrouwen dat jij dit zelf kan. Aan de andere kant, door de drukte van alle dag, kan het fijn zijn jezelf hierin nog wat extra ondersteuning te gunnen. Ik begeleid je dan in het liefdevol ondersteunen van jezelf. Hiervoor ben je welkom.

Investering; Ik reken 65 euro per afspraak en 65 euro voor de vertaling. Dat wil zeggen dat je voor een kort traject 3 maal 65 euro ( is 195 euro ) investeert. Ik noem het investeren want dit investeer je in jezelf en komt je kind en je relatie met je kind ten goede.