Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Numeroloog, Therapeut energetische stoel, de Bron-Code; Access Consciousness Bars Practitioner; werkzaam in het Speciaal Onderwijs.

Ik werk al jaren met veel passie en plezier in het speciaal onderwijs.

In die tijd heb ik ervaren dat kinderen niet alleen mijn grootste uitdaging, maar ook mijn meest geduldige en liefdevolle leermeesters zijn. Wat ik eerst zag als lastig gedrag, kon ik veel beter hanteren toen ik inzicht kreeg in de boodschap achter dit gedrag. Ik begreep dat een kind mij zo steeds wijst op verborgen aspecten in mijzelf die vragen om aan het licht te komen.

Wat een mooie boodschappen hebben mijn eigen kinderen en de leerlingen uit de klas mij in de loop van de tijd gebracht en nog steeds.

Door te blijven kijken en te luisteren naar de spiegel die zij mij voorhouden ben ik gegroeid als persoon en kom ik er steeds meer achter wie ik in essentie ben.

En hoe meer inzicht ik kreeg in het belang van de boodschap van kinderen voor ons, volwassenen, hoe groter mijn verlangen werd om dit door te geven aan andere ouders en leerkrachten.

Als kindertolk wil ik jou, ouder en/of leerkracht,  graag helpen de boodschap van je kind of het kind dat je onder je hoede hebt, helder te krijgen, zodat je patronen die je niet meer dienen of onbewuste belemmerende emoties en gedachten kunt gaan loslaten. Hiermee bevrijd je niet alleen jezelf maar ook je kind.

In het begeleidingstraject dat ik aanbied kan ik o.a. gebruik maken van Systeemtherapie (opleiding gevolgd bij Gerrie Reijersen van Buuren) en de kennis en ervaring die ik opdoe als (Jongeren)numerologe (opleiding gevolgd bij Circles of Life, Theo Jeukens)  en gebruik ik de energetische stoel, de Bron - Code, om het proces nog meer kracht bij te zetten (www.moniquetimmers.nl).