Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, coach, trainer onderwijs

Ben jezelluf

 

In 2013 heb ik, na 14 jaar trouwe dienst te hebben bewezen in het onderwijs, mijn  ontslag genomen. Ik heb altijd met liefde en plezier mijn werk gedaan, mijn passie lag vooral in het contact met jongeren, evenals met mijn collega's.

Ik was altijd oprecht geïnteresseerd in  mijn studenten en collega's en luisterde oordeelvrij naar hun  verhaal. Benieuwd naar het 'waarom ze doen wat ze doen', stelde ik vragen en wist ik ze met mijn positieve kijk op het leven weer een duwtje in de juiste richting te geven. Ik benader iedereen gelijk en dat is wat ik terugkrijg van anderen. Het mooiste compliment kreeg ik van een student. Ik had haar meer inzicht gegeven na 2 gesprekken, dan de 13 psychologen en therapeuten die me voor gingen.

Dit is wat ik wil doen, mijn hart volgen en dat betekent voor mij, dat ik samen met jou wil kijken naar wat er bij jou speelt. En met je meedenken over wat het zou opleveren als je het anders zou bekijken of anders zou doen. Hoe mooi zou het zijn om weer in beweging te komen?

Ik ben geen tovenaar, ik kan niets dat je hebt meegemaakt wegpoetsen, maar we kunnen wel samen kijken naar wat jij nodig hebt om het in ieder geval te zien en jou te laten ervaren, dat er meerdere manieren zijn om met wat dan ook om te gaan.

En wat gun ik iedereen, die met kinderen te maken heeft, de mooie kindertolksessies volgens de PresentChild-methode, waarin je tot diepe inzichten komt. Onze kinderen zijn echt een spiegel voor ons en ze doen heel erg hun best om zich in te zetten voor ons geluk. Ik krijg er zelf elke keer weer kippenvel van als de boodschap van een kind, de ouder/docent zo raakt. Wat een prachtig cadeau! En wat geweldig, dat ik deze boodschappen van kinderen mag vertalen voor hun ouders/docenten.

Iedereen mag zichzelf zijn of bij zichzelf uitkomen, vandaar de naam van mijn bedrijf Ben jezelluf.

Ik wens jou een grote collectie mooie-momenten.

Bouke