Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, kindercoach, coach kinderbrein en bewegen.

Wanneer je in verbinding staat met je hart en durft te vertrouwen op jezelf dan weet je dat je van waarde bent!

Mijn kindercoach praktijk heet: Ubuntu (spreek uit: oe-BOEN-toe) en staat voor: "Mijn waarde wordt bepaald door mijn betekenis voor anderen".

Mijn naam is Shelley Ensink. Jaren geleden (en soms nog steeds) was het  lastig om op mijzelf te vertrouwen en te zien dat ik van waarde kon zijn. Door mooie en soms ook moeilijke levenslessen leer ik mijzelf steeds beter kennen. Hier ligt ook mijn passie in het werken met kinderen; helpen hervinden van innerlijke kracht.

Als kind was ik faalangstig en had ik weinig zelfvertrouwen.
Ik was blij met een volwassene in mijn leven die mij liet zien dat juist in mijn kwetsbaarheid mijn kracht verborgen lag! Dit helpen hervinden van innerlijke kracht  is mijn drijfveer geweest om met kinderen te gaan werken.

Toen ik zelf kinderen kreeg werden ook mijn levenslessen uitdagender. Ik las het boek van Janita Venema: Het fluisterkind en haar verhaal greep mij aan waardoor deze spiegel-methode mij niet meer los liet.

Ik ben er vol ingedoken, de opleiding, mijn eigen proces en wat heb ik ervan genoten!

Nu help ik andere ouders om ook op een andere manier naar het gedrag van hun kind te kijken en aan de slag te gaan met hun eigen onbewust geleefde stukjes waardoor niet alleen zij-zelf maar ook hun kind gelukkiger kan zijn!

"Het hart van een kind is als een fotografische plaat, klaar om alles te weerspiegelen waaraan het blootgesteld wordt".

                                                            Inayat Khan