Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, readingen, yoga en kinderyogadocent

Kinderen zijn onze grootste leraren. Zij spiegelen heel helder alle stukken in onszelf die nog niet  vrij zijn. Het mooie aan de Present Child methode vind ik dat je als ouder zelf aan de slag kunt zonder je kind te belasten en dat het resultaat helend is voor zowel je kind als jezelf.  Het is bijna magisch om te zien hoe dingen op hun plek vallen als de boodschap van je kind binnenkomt in je hart.
Al vanaf mijn tienerjaren ben ik bezig met spiritualiteit. Na mijn HEAO opleiding ben ik na een aantal commerciële banen terecht gekomen in het onderwijs. Ik merkte dat mijn hart ligt bij het werken met kinderen. Bij het Titus College in Velp heb ik met veel plezier jongeren begeleid en lesgegeven. Daar heb ik ervaren dat het voor veel kinderen een zware dobber is om te voldoen aan de eisen van onze moderne maatschappij. In Tibet en Nepal ben ik in aanraking gekomen met de helende kracht van Yoga massage en meditatie. In 2001 volgde ik de Om Guru Yogadocenten opleiding bij Sri Yoganand en ook de Kinderyogadocenten opleiding en startte in 2004 mijn Yogapraktijk "Zelf". Ik geef nog steeds met veel plezier Hatha Yogales.
Het boek Fluisterkind van Janita Venema kwam op mijn pad toen ik worstelde met vragen na de geboorte van mijn zoon Sebastiaan. Ik was ontroerd en in mijn hart geraakt door de inzichten die me werden aangereikt. Het heeft me heel erg veel gebracht om te beseffen dat kinderen als geen ander die kwaliteiten van jezelf in het licht willen zetten die in onze eigen kindertijd vaak ongewenst of onderdrukt zijn geweest. Ik raakte zo geïnspireerd dat ik besloot de opleiding tot Kindertolk te volgen en daarmee ook anderen te helpen de boodschap van hun kind te ontvangen en zo moeiteloos zichzelf te kunnen zijn.