Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op! Er zijn er dus heel erg veel! Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Kindercoach, Coach

Waarschijnlijk ben je niet voor niets op deze site terecht gekomen en heb je op dit moment problemen met je kind of maak je je zorgen over je kind. 
Voel jij je vaak geraakt bij bepaald gedrag van je kind en kom je er zelf niet uit hoe je dit kan veranderen? Wil jij erachter komen waarom je zo veel last hebt van steeds dezelfde terugkerende patronen van bepaald gedrag van je kind zoals bijvoorbeeld aanhoudende boosheid of verdriet, oneerlijke gedrag, te laat naar bed, slechte prestaties op school, slecht eten? Zou je juist zo graag meer plezier willen hebben in het opvoeden? Dan zou ik graag met jou in gesprek gaan om aan de hand van mijn vertaling te weten te komen wat jouw kind, jou te zeggen heeft. Hoe tegenstrijdig dit ook klinkt; Jouw kind zet zich namelijk net zo intens en actief in voor jou levensgeluk, als jij voor jouw kind!