Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk en kinderverpleegkundige

Van origine ben ik kinderverpleegkundige en heb ik zes jaar op een kinderafdeling van een vooraanstaand universitair ziekenhuis gewerkt. Momenteel ben ik werkzaam als sociaal jeugdverpleegkundige voor een organisatie. In de afgelopen jaren heb ik veel medische ervaring opgedaan met een ruim scala aan ziektebeelden, evenals de verzorging en omgang met (zieke)kinderen en hun ouders. Oplossingsgericht en doortastend zijn mijn lijfwoorden, ik hou van een open communicatie.

Toen ik vier jaar geleden zelf moeder werd, kwam ik door het gedrag van mijn dochter zelf in aanraking met een kindertolk van PresentChild. Doordat zij niet meer wilde eten kwam ik er achter dat ik zelf al heel lang niks tot mij nam en mijn leven stil stond. Ik was verbaasd en verrast dat er in het gedrag van mijn eigen kind boodschappen verborgen zitten. Dat de PresentChild methode effectief is, bewees zich na dit inzicht: mijn dochter at weer!


Mijn eigen ervaring en inzicht heeft mij doen besluiten om de kindertolk opleiding van PresentChild te volgen welke ik in 2017 met succes heb afgerond.

Graag help ik jou en je gezin verder om een brug van nieuwe inzichten te bouwen. Je bent van harte welkom bij Praktijk de Brug!