Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op! Er zijn er dus heel erg veel! Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Specialist Creatieve Communicatie

Hallo… beste lezer,

Welkom op mijn pagina!

Grote kans dat jij nu op zoek bent naar de juiste persoon die jou, jouw kind(eren), en je gezin kan helpen om weer harmonieus en liefdevol met elkaar om te kunnen gaan zodat je weer kunt genieten van elkaar. 

Klopt dat? Lees dan snel verder en check of wij een match hebben.

Het heeft bij mij ook even geduurd hoor, voordat ik in kon zien dat het ‘moeilijke’ gedrag van een kind een cadeautje voor mij was. Als moeder van inmiddels twee volwassen kinderen en als leerkracht in het basisonderwijs, heb ik in heel wat spiegeltjes mogen kijken en de vruchten mogen plukken van eerlijk kijken in de spiegel. Het effect van mijn inzicht op het gedrag van de kinderen kan ik oprecht wonderbaarlijk noemen. 

Nu (2017) heb ik mijn baan in het onderwijs opgegeven en ga helemaal voor het prachtige werk in mijn praktijk voor creatieve communicatie. Waarin ouders en kinderen inzichten krijgen zodat de liefde in het gezin weer kan stromen. Ik maak hierbij naast het kindertolken gebruik van mijn eigen unieke aanbod welke afgestemd is op jou. Ik luister, vraag, kijk, voel… zodat jouw kind geen opgave meer is maar een gave die jou en je gezin verrijkt.