Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Luisterkindwerker® en Bewustzijnscoach

Mijn naam is Geesje Dam, geboren in 1960 in de Knipe (Heerenveen) en ben al geruime tijd woonachtig in Leeuwarden. Ik ben in 2017 mijn eigen praktijk begonnen op Facebook onder de naam “Het licht in jou”. Het licht staat voor mij voor innerlijke levenskracht en wijsheid.

Ik ben zelf op mijn 34e op zoek gegaan naar dat licht in mezelf nadat ik fysiek vastgelopen was. Op dat moment is mijn bewustwordingsproces van start gegaan. Ik ben steeds meer gaan leven vanuit mijn hart in plaats vanuit mijn hoofd. Dat is geen eenvoudig proces, maar wel een proces dat veel brengt en mij in ieder geval uit de slachtofferrol heeft gehaald. Ik heb daarbij ervaren hoeveel mijn kinderen me altijd gespiegeld hebben en dat nu nog doen nu ze inmiddels volwassen zijn. Eigenlijk is het hele leven een grote spiegel, als je er maar in durft te kijken. Alles wat je raakt in een ander of in een gebeurtenis zegt alles over jou en daar kan je iets uit leren. Je wordt je steeds bewuster van wat werkt voor jou en wat niet. Het resultaat is een leven steeds meer in balans, je gaat steviger staan. Een kindertolk ondersteunt je daarbij, omdat je in de spiegels die je kinderen je voorhouden je eigen blinde vlekken niet goed kunt zien; daar zijn het tenslotte blinde vlekken voor.

Waarom zou je voor mij kiezen als kindertolk, want mijn collega’s zijn even deskundig?

Ik heb ook de opleiding tot Luisterkindwerker gedaan, waarbij ik in gesprek ga met het onbewuste. Op afstand stem ik me af op het onbewuste van het kind en/of van jou als ouder aan de hand van vragen die er leven. Ik beschouw een Luisterkind-afstemming als een waardevolle aanvulling.

Ook kan ik je verder begeleiden om aan de slag te gaan met wat er uit een kindertolksessie naar voren is gekomen. Ik heb daarvoor verschillende coachingsopleidingen gedaan waaronder NLP Practitioner.

Ik bin Frysktalich. Wolst alle petearen hâlde yn it Frysk, dan kin dat ek.

Maar wat het belangrijkste is, voel je je goed bij mij? Voel je dat je bij mij op je plek bent? Om daar achter te komen kun je altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.