Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op! Er zijn er dus heel erg veel! Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® , Kindercoach en Leraar

Geluk zit ín jezelf. Dit was een enorme eyeopener toen ik persoonlijk begon te begrijpen wat daarmee bedoeld wordt. Jaren zocht ik het geluk buiten mezelf. Ik ben erachter gekomen dat de situatie buiten mijzelf de weerspiegeling is van wat er binnenín mij afspeelt. Voor mij persoonlijk was dit een lang proces. Een kindertolktraject kan je in een aantal weken duidelijk maken wat jij en je kind nodig hebben.

Mijn naam is Lisa Groot-Olgers (1975). Ik ben moeder van twee dochters en vele jaren gelukkig getrouwd. Ik heb 21 jaar gewerkt als leerkracht op een basisschool. Sinds 2016 heb ik een kindercoachpraktijk in Haarlem.

Als kindercoach begeleid ik kinderen die niet lekker in hun vel zitten. Kinderen die problemen ervaren waar jij als ouder van het kind geen oplossing voor weet. Ik help het kind hun kwaliteiten te (her)ontdekken zodat ze weer in hun kracht kunnen staan. Zodra het kind de eigen kracht heeft (her)ontdekt, is het kind in staat om weer te kunnen stralen door meer zelfvertrouwen. En kan het kind meer geluk ervaren. Ervaar jij als ouder(s) problemen bij jouw kind? Dan begeleid ik je graag met je eigen (opvoed)vragen en/of een kindertolktraject.

In mijn eigen proces duurde het een lange tijd voordat ik werkelijk kon zien wat ik en mijn kind écht nodig hebben. De tijd, de energie die dat kost, de vervelende situaties, emmers vol emoties die dat oplevert, de angsten en onzekerheden, de zorgen, etc. Dit alles wil ik je graag besparen. Een kindertolk helpt de ouder, in een kort proces om de blinde vlek te zien.

Wat bied ik als kindertolk in een kindertolktraject?

Heb je problemen, zorgen, schuld- en of schaamtegevoelens in relatie tot je kind?
Met welk gedrag worstel jij met je kind?
Waardoor word jij geraakt door het gedrag van je kind?
En voel jij dat het anders kan, maar weet je nog niet hoe?

Ben jij op zoek naar antwoorden voor de vragen die je kind bij je oproepen?
Vind je dat het genoeg energie heeft gekost?
En ben je er klaar voor om verandering te brengen in de situatie met je kind?

De liefdevolle boodschap van je kind koppel ik, als kindertolk, aan je terug, zodat je begrijpt wat er écht speelt. Het zelf kunnen zien en luisteren naar wat er zich voor je ogen afspeelt. Dat gun ik jou. Zodat jij weet waarmee je aan de slag kunt. Dat geeft zoveel voldoening. Vooral als je merkt dat de relatie tussen jou en je kind weer gezond en gelukkig is.

De inzichten die je krijgt brengen rust en ruimte om samen met je kind te genieten en te ontspannen. En je bent weer beter in staat om in je eigen kracht te staan met meer zelfvertrouwen. Dit zelfvertrouwen maakt dat je weer in staat bent om de liefde, steun en veiligheid te kunnen bieden aan je kind. De sessies voer ik alleen met jou als ouder uit, zonder bijzijn van het kind. De resultaten hebben echter voor jullie beiden een langdurig effect.

Welke boodschap geeft jouw kind je?
Wat wilt je kind je laten zien?
Welk geschenk geeft jouw kind aan jou, om je verder te helpen groeien?

Ik wens met heel mijn hart dat je open kunt en wilt staan om te luisteren naar de liefdevolle boodschap van je kind, zodat je in staat bent te zien wat jezelf en je kind nodig heeft. De relatie tussen mijn kind(eren) en mijzelf is hierdoor gezonder en gelukkiger geworden, dat gun ik een ieder toe.

Mijn verlangen is, dat ik je met een kindertolktraject mag helpen. Is het voor jou de juiste tijd én spreekt je dit aan? Dat bepaal je helemaal zelf, alleen jij weet hierop het antwoord. Wat ik heb geleerd is, dat in de relatie met je kind het grote geluk verborgen zit. En daar wil ik je graag naartoe brengen, zodat er nog veel meer gelukkige en gezonde relaties tussen ouder en kind kunnen ontstaan.

Als je WEET dat een kindertolktraject precies dát is wat je nu nodig hebt of als je VOELT dat je eraan toe bent om meer over kindertolken te weten te komen. Stuur me dan een mailtje voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wil jij ook op de hoogte worden gehouden?
Regelmatig deel ik tips, adviezen en handvatten om meer geluk te ervaren in relatie met je kind.  Schrijf je hier in voor mijn blog.