Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op! Er zijn er dus heel erg veel! Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® en (kinder)coach

Hallo, wat leuk dat je op deze site terecht gekomen bent. Misschien puur uit interesse of gericht op zoek naar een Kindertolk? Wat de reden ook is, het is goed!

Mijn naam is Nadine van Nieuwenhuijzen, getrouwd met Luc en samen hebben wij drie prachtige meiden. Na het krijgen van onze mooie diamantjes voelde ik me zo kwetsbaar en ben ik mezelf vaak tegen gekomen. Ik kon intens ontroerd raken, maar ook heel erg boos, door de dingen die ik als moeder tegenkwam in het opvoeden van opgroeiende kinderen.

Op een gegeven moment ben ik door een osteopaat, die ons dochtertje behandelde, gewezen op het bestaan van een Kindertolk. En dat heeft zoveel moois in gang gezet. Ik ontdekte dat het gedrag van ons dochtertje, dat me zo raakte, een boodschap voor mij had. Erg boos gedrag van ons meisje, koorts, ziek zijn; er zat een verhaal in over het kleine meisje in mij… Het ging niet goed met mijn dochtertje, maar het ging ook niet goed met mij.

En nu, bijna 3 jaar later, ben ik zoveel verder gekomen en kan ik dat lastige gedrag zien als motortje dat mij in beweging bracht en me in beweging houdt.

Ik heb mezelf stap voor stap teruggevonden in de persoonlijke ontwikkelingstrainingen die ik gevolgd heb. Ik heb ontdekt wat mijn kwaliteiten zijn, ik ben me bewust geworden van wat onbewust was.

Dat is iets wat ik andere mensen ook gun en daarom ben ik twee jaar geleden een opleiding tot transformationeel coach gaan volgen. Dit houdt in dat ik heb geleerd hoe ik mensen kan begeleiden in hun ontdekkingstocht naar wat hun potentieel is. Al coachend komt daarna het inzicht hoe dit dan bewust ingezet kan worden om meer ontspannen en met meer plezier in het leven te staan.

Een volgende logische stap in mijn ontdekkingsreis was om deTtraining tot Kindertolk bij PresentChild te gaan volgen en uiteindelijk te stoppen met mijn werk in het onderwijs.

Ik voel dat de tijd daar is om mijn eigen praktijk op te starten. Als Kindertolk en coach kan ik op een andere manier wat voor kinderen en volwassenen betekenen en dat is waar mijn hart ligt; klein en groot begeleiden en zo de wereld een stukje mooier maken.

Dus, als je op zoek bent naar een liefdevolle, zachte manier om je kind te helpen en ook zelf weer in je kracht wilt komen te staan, bewust wilt worden van wat onbewust is; neem gerust contact met mij op.

Het is zo bijzonder om het cadeautje van je kind uit te pakken; een cadeautje voor je kind, een cadeautje voor jezelf!

Lieve groet, Nadine