Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® en (Kinder)Coach Ik en mijn gezin:

Mijn naam is Rebecca de Vries, getrouwd met Fouad en samen hebben wij 2 lieve, sensitieve, maar ook zeker pittige zoontjes, Fedde van 11 en Jurre van 9 jaar. Door hun pittige en tegelijkertijd gevoelige karakters, werden wij steeds opnieuw uitgedaagd om ze anders op te voeden. De Kindertolk® methode heeft ons hierbij zo geholpen, dat ik mijn kennis en ervaring wilde delen met anderen. Ik gun alle gezinnen de rust die het kan brengen, het ervaren van de verandering en de  ontwikkeling die je als ouder kan doormaken.

 

Kinderen zijn onze grootste leermeesters.

Een kind met een probleem is een cadeautje voor de ouder.

 

Waar ik voor sta:

Ik ondersteun gezinnen in een soms zo moeilijke zoektocht, waar gedrags- en communicatie problemen, lichamelijke klachten, maar ook leer- of ontwikkelingsstoornissen het dagelijks leven zo kunnen domineren.

Het is mijn passie om kinderen en hun ouders in verbinding en harmonie met elkaar brengen. Door ieder in zijn eigen kracht te zetten, komt er ruimte zodat ieder persoonlijk mag en kan groeien. De rust in jezelf en in je gezin brengt balans om samen weer optimaal te kunnen genieten.

Typisch Rebecca:

Mensgericht, open, eerlijk, verbindend.​

Ik word blij van:

Chocolade en lekkere koffie. Gelijkgestemde fijne mensen om me heen. Het ervaren van echte rust. Zon, zee, strand. Creativiteit.

Ik word verdrietig van: 

Onrechtvaardigheid en oneerlijkheid.​

Hobby’s:

Met mijn gezin of vriendinnen erop uit, lezen, hardlopen.

Hoe verder?

Je bent van harte welkom in mijn praktijk met jouw unieke verhaal over jouw kind. Ik begeleid je graag en neem je mee in het wonder van de woorden, de spiegelboodschap die jouw kind je wil vertellen, waarmee het jou wil helpen!