Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Trauma-, massagetherapeut en Lichaamsgerichte therapie

Centrum Chai, praktijk voor trauma-, lichaams- en massagetherapie is actief sinds 2001. Chai (spreek uit als "gaai") is van oorsprong een Hebreeuws woord en staat voor het alomvattende leven.

Jannie Klaren vertelt: “Al van jongs af aan heb ik interesse in de samenhang tussen de lichamelijke en geestelijke gezondheid van de mens. In mijn praktijk, en mijn gezin, heb ik geleerd dat de basis van vertrouwen al vroeg begint. Aan mijn beide kinderen zie ik hoe belangrijk een goede en veilige hechting is.”

In haar praktijk behandelt Jannie volwassen en kinderen die niet lekker in hun vel zitten. Centrum Chai behandelt met polariteitsmassage en lichaamswerk vastgeroeste patronen en zorgt voor balans tussen lichaam en geest. Jannie helpt mensen om hun gedachten en gevoelens te ordenen. Daarnaast begeleidt zij mensen die moeite hebben om grenzen te stellen. Samen werken zij aan:

• Loslaten van chronische spanning in werk en relatie
• Opheffen van lichamelijke en geestelijke blokkades
• Werken aan een zelfbewust en ontspannen (innerlijk) kind

De training tot Kindertolk® is een mooie aanvulling voor de bestaande praktijk. In combinatie met het lichaamswerk is dit een efficiënte manier van werken.

Want jouw kind zet zich net zo intens en actief in voor jouw levensgeluk, als jij voor het levensgeluk van je kind. Met hulp van de Kindertolk®  kan de ouder zijn/haar leven, relatie of gezin bijsturen door het gedrag, spel en ontwikkeling van het kind goed te volgen en daar ook gehoor aan te geven. De spiegel die je kind je voorhoudt is eigenlijk een deel van je eigen leven. Stel je eens voor dat er delen in jou zijn die aangeraakt kunnen worden, die bij het al omvattende leven willen horen? Door de methode Present Child ® wordt er weer een balans gecreëerd tussen lichaam en geest, tussen ouder en kind.

Ouders kunnen ook een oudercursus volgen waarbij inzichten worden verkregen waarom jouw kind op een bepaalde manier reageert. Deze oudercursus wordt drie keer in het jaar gegeven. Kijk voor meer informatie op www.centrum-chai.nl