Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Mindfulnesstrainer

‘Wat voor de rups het einde van zijn leven is, is voor de vlinder het begin”.
 
Als mens ben ik onder andere open, vrolijk, een beetje gek volgens mijn dochters, filosofisch en onderzoekend. Ik heb een innerlijke drang naar wijsheid, verandering en eenvoud. Eén rode draad in mijn leven is bewustwording. Om me bewust te worden heb ik allerlei cursussen en trainingen gevolgd waaronder de Training tot Kindertolk.

Om bewust te blijven kijk ik om me heen, blijf ik leren van het leven en over mezelf vooral via mijn twee prachtige dochters en mijn wijze, spiegelende echtgenoot. Door hen is het zo veel gemakkelijker de schoonheid in mezelf te zien.

Als kindertolk kan ik jou helpen de boodschappen die jouw kind voor je heeft te ontrafelen. Daarbij is het aan jou hoe ver je wilt gaan. Ik werk vanuit respect en gelijkwaardigheid en met het gezonde deel in jou. We maken allemaal in ons leven periodes mee, waarin we geconfronteerd worden met pijn, verdriet en verlies. Daar ontkomt niemand aan. Mijns inziens gaat het er dan om hoe je hiernaar kijkt en hoe je er mee om gaat. Is iets alleen maar een probleem of mogelijk een kans? Het leven is onzeker, zodra we om kunnen gaan met die onzekerheid kunnen er verrassende ontwikkelingen plaats vinden. Ik help je graag bij het omarmen van jezelf en de onzekerheid van het leven.

Dat doe ik door middel van het kindertolken, gesprekstherapie, mindfulness, minicursussen en alles wat er uit mijn creatieve geest omhoog komt. Je bent van harte welkom.