Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

btn btn-green

Kindertolk®, energiecoach, allround ZZP-er in de zorg

Hallo, ik ben Desirée ofwel Deesje en ben al jarenlang met veel plezier allround verpleegkundige van beroep. Sinds een aantal jaar werk ik als zelfstandig ondernemer in de zorg. Daarnaast heb ik een praktijk voor aanvullende zorg die zich richt op meer energie, balans en bewustwording voor iedereen die daar wensen in heeft.  

Tevens begeleid ik graag ouders en kinderen tijdens allerlei levensfases. Zo allround als ik ben op het gebied van verpleegkunde; zo allround ben ik ook in mijn aanvullende praktijk. Iedereen is welkom bij mij voor: Reiki-en andere energiebehandelingen, behandeling met o.a. Bach Bloesem Remedies,
lichamelijke/geestelijke oefening en allerlei tips & trucs om lichter door het leven te gaan.

Sinds juni 2019 ben ik tevens geregistreerd kindertolk. Mogelijk ben je op deze site terecht gekomen omdat je op zoek bent naar de juiste hulp voor je kind. Bijvoorbeeld omdat je kind gedrag vertoont dat jij niet bevorderlijk vindt voor zijn/haar ontwikkeling op school, of omdat zijn/haar gedrag de sfeer in huis niet ten goede komt. Het kan ook zijn dat je kind herhaaldelijk ziek is of al een hele tijd niet blij in het leven staat. Wellicht heb je al van alles geprobeerd en heb je het gevoel dat je maar niet verder komt.

Elk gedrag en elke ziekte dragen een boodschap in zich. Als kindertolk ben ik in staat om het gedrag en/of de ziekte van jouw kind op een heel liefdevolle wijze te vertalen naar jou als ouder. De vertaling zal je raken en jou het inzicht geven wat er bij je kind en bij jou zelf speelt. Het zal je het juiste inzicht geven om tot verandering en groei te komen. Soms speelt er iets binnen de relatie en/of het gezinssysteem, we kunnen hier dan samen verder naar kijken. Vaak is de bewustwording bij jou al
genoeg om het gedrag bij het kind te laten veranderen. Tevens kan ik je kind waar nodig extra begeleiding geven.

Wees welkom in Deesje's Reik!