Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Ouder -en Kindcoach, Jongerencoach

Carpe diem.. pluk de dag!                                                                                                        

Soms is dat makkelijker gezegd dan gedaan. In het dagelijks leven krijgen we allemaal onze uitdagingen. Soms in de vorm van ingrijpende gebeurtenissen maar ook in het dagelijks contact met de mensen om ons heen. Zo is dit ook bij mij het geval geweest. Jarenlang heb ik geworsteld met mijn omgeving, totdat ik met een flinke  burn out, depressie en ME thuis kwam te zitten. Een diepe en geen gemakkelijke weg naar binnen volgde maar dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik nu in kan zien dat ik al die tijd met name met mijzelf aan het worstelen was.

Je omgeving is je spiegel, anderen laten zien wat er onbewust in jou speelt en wat er in jou om heling vraagt. Heb je problemen in de wisselwerking met bijvoorbeeld je kind of je partner, een vriend/in of een collega? Ik help je graag om samen te kijken wat voor een boodschap hier in voor jou verscholen zit. Hierdoor verandert je kijk op het probleem, op de ander en op jezelf en dit zorgt ervoor dat je van gebonden naar verbonden contacten gaat. De ware verbinding met jezelf is hierbij de sleutel en dit maakt je innerlijk vrij.

Kinderen zijn de beste spiegels die er zijn, aangezien je met niemand anders zo’n diepe verbintenis hebt als met je kind. Net zoals jij graag ziet dat je kind groeit en gelukkig is, zo vragen kinderen dit ook (onbewust) van jou.  “Niets beïnvloedt het leven van een kind zo diepgaand als het niet geleefde leven van zijn ouders ” Carl Jung. Vaak weten we niet wat we kunnen of moeten veranderen… dit wordt ook wel de blinde vlek genoemd. Je omgeving is hierbij je beste spiegel.  Als je op deze manier naar de uitdagingen in je leven kan kijken, dan wordt het leven een stuk lichter.

When things change within you, things change around you.