Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Gezin in flow-coaching, kindercoach, Pubercoach, Oudercoach

Wanneer je kind het moeilijk heeft, bijvoorbeeld onzeker is, of zich onaangenaam gedraagt, niet in het onderwijssysteem past of vaak ziek is, kan dat veel zorgen geven. Via hun gedrag, spel en/of klachten laten kinderen zien wat ze nodig hebben in het leven. Hiermee spiegelen ze jou als ouder, want als hun gedrag jou raakt, heeft het ook iets te zeggen over wat jíj nodig hebt in jouw leven. Het is belangrijk voor je kind dat jij lekker in je vel zit, want dan heb je energie en rust over om een ouder in balans en flow te zijn.

Net zoals wij alles over hebben voor het geluk van onze kinderen, zo willen onze kinderen ook dat wij het beste halen uit onszelf. 

Want hoe zorg jij voor jezelf? Wat heb jij eigenlijk nodig om je kind zo goed mogelijk te begeleiden? Wat voor ouder wil je zijn?

Samen komen we tot antwoorden op deze vragen en zorgen we ervoor dat jij en je gezin weer op de rit komen. Zodat je om kan gaan met de beslommeringen van alle dag en je je daarnaast tevreden voelt over jezelf als ouder!

Een kindertolk vertaling geeft inzicht, motiveert en brengt verandering. Wil je ook graag weten wat jouw kind je te vertellen heeft? Als je weet wat er in de kern aan de hand is, kan je de situatie veranderen. Met een spiegelboodschap haal je deze kern naar boven. Dan is er een werkelijke oplossing mogelijk.

"Jezelf transformeren tot bewuste ouder is het grootste geschenk dat je je kind kunt geven" 

Eckhart Tolle

Ik help kinderen, hun ouders en leerkrachten met gedragsproblemen, emotionele problemen, leerproblemen, en alle voorkomende opvoedkwesties. Julie krijgen hulp bij het (her)ontdekken van je eigen kracht en talenten, zodat je die in kan zetten in situaties die moeilijk of lastig zijn. Een kindertolk gedragsvertaling helpt je door inzicht te bieden, te ondersteunen en te begeleiden naar verandering en verbetering zodat je dichter bij jezelf kan komen en de papa of mama kan worden die jij altijd al had willen zijn!