Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Gedragsvertaler, Kindercoach, Coach, Pedagogisch medewerker

Even voorstellen! Ik ben Miranda Braam en werk nu 15 jaar vol passie met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Na de geboorte van mijn zoon (2017) en dochter (2021), ben ik mij nog bewuster geworden over hoe bijzonder het leven in elkaar zit. Wat een bijzondere, liefdevolle en emotionele ervaring is het moederschap! Mijn nieuwgierigheid werd verder aangewakkerd. Ik wilde me graag meer gaan verdiepen in de bijzondere relatie tussen kind(eren) en ouder(s). Toen kwam de methode PresentChild op mijn pad. Ik leerde dat mijn kind en mijn omgeving mooie boodschappen voor mij in zich droegen. Eigenlijk een afspiegeling van mijn (onbewuste deel). Door die boodschappen te verstaan en te doorvoelen, kwam ik tot mijn eigen kern. Namelijk bij mijn ware zelf. Van daaruit is mijn praktijk "Bij Mezelf" ontstaan. 

Mijn missie is ouders en kinderen terug brengen naar hun eigen basis, hun ware natuur.

Het mooie aan de PresentChild methode vind ik dat het uitwerking naar de kern biedt voor zowel de ouder, het kind en zelfs de omgeving. Het is zo liefdevol en bijzonder om te zien en te voelen hoe specifieke stukken tijdens sessies op hun plek vallen als de boodschap van je kind binnenkomt in je hart. Daarin laat het zien dat er zo’n speciale en onvoorwaardelijke band bestaat tussen kind en ouder.

Wees welkom!
In mijn praktijk www.bijmezelf.com verwelkom ik ouders, (jong)volwassenen en kinderen om weer tot jezelf te komen. Dit door middel van diverse coaching-methodieken en methodes op maat waaronder de PresentChild methode.