Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk voor ouders met een temperamentvol kind

Ik help ouders met een temperamentvol kind de verbinding met hun kind terug te vinden en/of te versterken. Ik ben ervan overtuigd dat niet alleen je kind, maar ook jij als ouder iets mag leren/ontwikkelen, om daarmee het negatieve gedrag of de boze buien aan te pakken. Een pijnlijke realisatie die ik zelf ook heb ervaren, en wat ben ik er nog elke dag dankbaar voor. Als coach ben ik liefdevol confronterend, ik wind er geen doekjes om, houd je een spiegel voor en dat kan best even schrikken zijn. Maar ik sta ook naast je en hou je vast (soms letterlijk😉 ). We kijken samen wat je graag anders zou willen en wensen voor je kinderen en voor jezelf en wat bij jou en je gezin past. Ik zie telkens weer wat mijn manier van werken ouders oplevert: meer op zichzelf durven vertrouwen en meer kunnen dan zij van tevoren dachten. Waardoor hun gezin weer op een positieve manier reilt en zeilt zoals zij dat voor ogen hadden.