Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk, Holistisch ouder en kind coach

Ik ben Linda van Eijk en woon in Zeewolde. Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen met ieder zijn of haar eigenaardigheden, maar wat heb ik veel van ze mogen leren.
Als moeder heb ik ervaren dat opvoeden en alles wat daarbij komt kijken niet altijd gaat zoals je zou willen, ook al doe je nog zo je best. 

"DE LACH VAN EEN KIND
ZOU ZO MAAR EENS
HET MOOISTE GELUID
OP AARDE KUNNEN ZIJN"

(topwijs.nl)

Kinderen zijn altijd al mijn passie geweest. Na een opleiding tot holistisch kindercoach heb ik sinds enkele jaren mijn eigen praktijk “je eigen klavertje 4”. Toch gaf dit niet helemaal het juiste gevoel bij mij. Ik wilde kinderen wel helpen/begeleiden, maar dan toch op een duurzamere manier en die vond ik bij de PresentChild Methode. 

Ik geloof in de puurheid van het kind en dat ieder kind in welke leeftijd ook door middel van zijn of haar gedrag jou iets wil vertellen. Wat ik doe als Kindertolk is de signalen van het kind vertalen naar een liefdevolle boodschap voor jou. Kinderen geven deze signalen vanuit liefde voor jou. Ze spiegelen namelijk precies dat wat nodig is om in alle rust samen verder te groeien. Het fijne van de PresentChild Methode is dat er niet gesleuteld hoeft te worden aan het kind. Als Kindertolk werk ik samen met de ouder naar meer rust binnen het gezin. Ik ben blij dat ik daar onderdeel van mag zijn.

Voor meer informatie over mij of wat ik voor jullie zou kunnen betekenen, neem gerust een kijkje op mijn website www.jeeigenklavertje4.nl