Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® en Communicatie en opvoeding: Gordontrainer HBR trainer (Huilen, Boos zijn, Ruzie) Kindercoach Personal coach

De Gordonmethodiek ‘ Effectief communiceren met kinderen’ heeft 25 jaar geleden mijn hart gestolen! Fijn om ouders en professionals hiermee te inspireren.

Daarna verdiepte ik me in emoties van kinderen en jezelf en geef ik de training: H(uilen), B(ooszijn, R(uzie)
 
De derde stap was de Training tot Kindertolk en daarmee was wat mij betreft de cirkel rond. Mijn vier kinderen waren/zijn levensgrote spiegels. Door dat zelf te ervaren kon ik de innerlijke processen van mensen die mijn hulp zochten goed begrijpen. Ik ben nog elke keer verwonderd als mijn vertaling raakt.
 
Als kindercoach werk ik sinds een jaar met Poptalk. Met beeldmateriaal het verhaal/probleem letterlijk op tafel zien staan; prachtig, helder, je kunt er niet omheen!
 
Ik voel me een gezegend mens met mijn bagage.