Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® en coach

Er is zoveel te ontdekken in jezelf. En wat ben ik blij dat ik de ontdekkingstocht naar wie ik ben, wat ik wil en waar mijn passie ligt (met een traan en een lach) ben aangegaan.

Mijn kinderen hebben mij met hun gedrag bewust gemaakt van mijn vragen in mijn leven. Die vragen kon ik niet negeren, simpelweg omdat zij bleven volhouden. Iemand raadde mij het boek ‘Het Fluisterkind’ aan en ik kwam er achter dat de sleutel voor de oplossing in mijzelf lag.

Omdat ik zelf heb mogen ervaren hoe krachtig deze methode werkt, gun ik iedere ouder iets van zichzelf te ontdekken door te kijken naar het pure gedrag van zijn of haar kind. Je kind wil niets liever dan dat jij gelukkig bent, zoals jij wilt dat je kind gelukkig is.