Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, talent- en systemisch coach, specialist begaafdheid.

Kindertolk zijn maakt voor mij dat de cirkel rond is om kinderen te helpen bij hun ontwikkeling. Met de methode PresentChild (kindertolk) help ik ouders, leerkrachten en docenten die problemen ervaren of vastlopen in de opvoeding.

Kinderen spiegel namelijk het gedrag van jou als ouder, leerkracht of docent. Kinderen wijzen datgene aan wat jij als ouders, leerkracht of docent in jezelf afwijst. Kinderen drukken uit wat jij onderdrukt.

Als ouder, leerkracht of docent weet je niet wat je in jezelf afwijst of onderdrukt. Het is als het ware je blinde vlek en kinderen maken deze blinde vlek zichtbaar, omdat ze zien dat de balans in jou of in het gezin verstoord is.

Als kindertolk ga ik samen met jou kijken, welk gedrag jou het meest raakt in je kind. Wat wil jouw kind jou laten zien in het gedrag wat zichtbaar is en jou stoort. In dat stukje zit een thema waar meer balans in mag komen. Samen met jou ga ik op een liefdevolle manier kijken, wat jij kunt doen. Waarin jij mag ontspannen! Zodat jouw kind zijn of haar gedrag kan loslaten en ook mag ontspannen. Het werkt echt! Problemen verbeteren of verdwijnen zelfs, doordat jij gaat veranderen.

Ik ben Annita Smit, de drijvende kracht achter Talento. Ik heb meer dan dertig jaar ervaring in lesgeven, trainen en coachen van (hoogbegaafde) kinderen en (jong)volwassenen. Ik doe dit op het gebied van kindertolken, talentcoachen en systemisch coachen.

Samen met jou kijken we welk gedrag jou het meest raakt, wat wil jouw kind jou laten zien. In dat stukje zit een thema, waar meer balans in mag komen.
De methode PresentChild® is zo opgebouwd, dat er op een liefdevolle manier wordt gekeken naar wat jij mag doen. Waarin jij mag ontspannen! Zodat jouw kind zijn of haar gedrag kan loslaten en ook kan ontspannen.

Vragen of advies?

Heb je vragen? Monique kan je van alle informatie voorzien en plant de afspraken voor mij in. Zij is iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur op nummer 0528 236 030

Ik zie je graag in Hoogveen, Amersfoort of op locatie! Ook is online coaching via skype, zoom of teams mogelijk. Ook wanneer je verder weg woont kan dit een aantrekkelijke optie zijn.