Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel erg veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Homeopaat, Kindertolk®, UkIQ specialist, Hoogbegaafdheid specialist

Als kindertolk help ik jou om het -moeilijke- gedrag van je kind te begrijpen, samen buigen we het om. Zo kan het weer stromen in je gezin, op school en de omgeving. Met elkaar ontstaat er harmonie en kan geluk zijn weg vinden.

Mijn naam is Mireille Veninga, ik ben moeder van 3 geweldige, opgroeiende jonge mensen. Getrouwd met een zeeman en baasje van een geweldige jonge labrador en 2 fantastisch lieve katten.

In mijn eigen zoektocht naar het ombuigen van gedrag en helpen gelukkig worden van mijn eigen kinderen met ADHD, hoogbegaafd, heel sensitief en zo prachtig eigen-wijs vond ik mijn antwoorden in de homeopathie. Inmiddels run ik al tien jaar een succesvolle homeopathiepraktijk gericht op de fysieke en mentale gezondheid van kinderen met en zonder diagnose. Grote vragen en kleine issues. Ik ontwikkelde speciaal voor deze kinderen een werkzame aanpak op maat en heb de afgelopen tien jaar honderden ouders en kinderen, wereldwijd, mogen helpen. Dankbaar voor dat.

Het kindertolken mag ik daar met trots aan toevoegen sinds 2023. Wat een verrijking is deze prachtige methode, het sluit naadloos aan op dat wat helpt om echt verandering te brengen. Loop jij steeds tegen bepaald gedrag aan van je kind of leerling dat je raakt? Weet je je geen raad meer? Vraag je je af waarom het gedrag of een klacht nou maar niet over wil gaan? Voel je welkom. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!