Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel erg veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

btn btn-green

Kindertolk®, Integratief Kinder- en Jeugdtherapeut/Ouderbegeleiding, Rots en Water.

Mijn naam is Geeske Hospes. Ik ben 49 jaar en moeder van een grote ontdekker en avonturier Jesse Romke, 8 jaar oud. Sinds 2012 wonen we weer in Friesland, daarvoor 10 jaar in Den Bosch gewoond.

Na 27 jaar te hebben gewerkt bij de Rabobank, kwamen er in 2012 diverse dingen op mijn pad. Na vele jaren durfde ik de stap te zetten en mijn hart te volgen: ik heb volledig het roer omgegooid! Ontzettend spannend en eng. Ik ben begonnen met de opleiding tot Kindercoach en tegelijkertijd met de opleiding tot Kindertolk. Mijn zoon was in dit proces mijn spiegel: tijdens de Rabo-periode veel opstand, boos gedrag, heel veel ziek, oorontsteking. Het spiegelen tot die tijd niet gezien, niet over gehoord ook.
Deze spiegel voorhouden, is het grootste kado wat mijn zoon mij kon geven+de inzichten die ik kreeg met de opleiding! Oorontsteking + stotteren: mama wanneer luister je naar jezelf, je eigen wensen en durf je die hardop te zeggen? Heel zwart/wit vertaald, wel de essentie. We gingen verhuizen. Ik kreeg volledig nieuwe inzichten met de diverse opleidingen: o.a. de hbo-opleiding tot Kindertherapie afgerond, diverse Rots en Water opleidingen waaronder Rots en Water voor ASS’ers, Sherborne bewegingspedagogiek, PsychoSociale Basiskennis om zodoende lid te mogen worden bij de beroepsvereniging.  Wat een nieuw leven, wat een energie, dit is mijn passie, dit is mijn droom en mijn kracht! Wonderbaarlijk genoeg ging het stotteren van Jesse weg en sinds we in Friesland wonen is hij niet ziek meer geweest!

Inmiddels heb ik een eigen praktijk die de naam Hospescoaching draagt. Met een verwijzing van de huisarts of wijkteam kunnen de kosten voor begeleiding vergoed worden door de eigen gemeente; ook wel gecontracteerde jeugdzorg. Consults kunnen ook vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Hospescoaching voldoet aan de eisen zoals die gesteld zijn door de beroepsvereniging VvvK en de koepel, RBCZ. De praktijk is tevens KIWA gekwalificeerd. Heel graag wil ik ouders, vaders/moeders helpen onderzoeken welk 'kadootje' je kind in de spiegel voor je laat zien! Open de deur naar je hart. 

Voor meer info: hospescoaching.nl  en weerbaarfriesland.nl. Wees welkom, je staat er niet alleen voor.