Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel erg veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Specialist Creatieve Communicatie

Beste ouder,

Het heeft bij mij ook even geduurd hoor, voordat ik in kon zien dat het ‘moeilijke’ gedrag van mijn kind een cadeautje voor mij was. Als moeder van inmiddels twee volwassen kinderen en als leerkracht in het basisonderwijs, heb ik de vruchten mogen plukken van eerlijk kijken in zoveel spiegels. Het effect van mijn inzicht op het gedrag van de kinderen kan ik oprecht wonderbaarlijk noemen.

In 2017 heb ik mijn baan in het onderwijs opgegeven en sindsdien werk ik fulltime in mijn praktijk. Mijn ervaringen met het kindertolkwerk kan je gerust verbluffend noemen. Ouders vinden het verbazingwekkend dat hun kind hen zo goed kent en dat het gedrag al snel al ten positieve veranderd. ‘Wat heerlijk om het kind er zelf niet mee te hoeven belasten en dat ik zelf een prachtige persoonlijke ontwikkeling door mag maken’, is een opmerking die ik elke keer weer hoor. Je begrijpt dat ik daar enorm blij van word. Ik maak naast het kindertolken gebruik van mijn eigen unieke aanbod welke afgestemd is op jou. Ik luister, vraag, kijk, voel… zodat jouw kind geen opgave meer is maar een gave die jou en je gezin verrijkt.