Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Creatie Coach en Creatief Therapeut

Jolanda Grosjean werkt al jaren vanuit haar woonplaats Lunteren vol enthousiasme als Kindertolk, Creatie coach en Creatief therapeut met zowel kinderen, tieners en jongeren, als met ouders en gezinnen.

Zij is een ervaren trainer en opleider, die o.a. Oudercursussen geeft en lezingen over PresentChild, het Kindertolk zijn en het Spiegelen van kinderen naar hun ouders en omgeving.

Jolanda is Creatief therapeut en Creatie coach voor jong en oud. Zij is in staat de Tekentaal te duiden en daarbij adviezen te geven voor verdere bewustwording en het helen van blokkades.

Zij traint en coacht kinderen, jongeren en volwassenen in het goed omgaan met hun specifieke gaven en in bewustwording, zodat zij met meer zelfvertrouwen en durf in hun leven staan.

Als Kindertolk begeleidt zij ouders en kinderen met als doel de relatie tussen hen te versterken, inzichten aan te reiken en de harmonie terug te brengen in het gezin en de omgeving.