Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, danstherapeute, bloesemtherapeute; creëert in samenwerking met de Natuur en met jonge kinderen de Berenholremedies

Je kind kan een krachtige spiegel zijn.
De kunst is om zelf aan de slag te gaan met wat je kind laat zien.
Dan kunnen wonderen gebeuren. 
Mijn eerste ervaring met het spiegelen (ipv hiermee) kreeg ik met Laura, een meisje van 5. Laura zat van top tot teen onder het eczeem. "Mama , ik hoef geen hulp. Jij moet gaan", zei ze tegen haar moeder. En haar moeder gehoorzaamde. (ipv kwam)  Met behulp van bloesemremedies leerde ze opgekropte onderhuidse irritaties te uiten. Binnen 4 weken was het cortisone-resistente eczeem bij Laura volledig verdwenen.

Met Methode PresentChild® heb ik een andere weg leren kennen om kind en ouder te helpen helen via de spiegel. Dit is voor veel ouders een fijne ingang, omdat ze hun hart kunnen luchten over wat hen bezighoudt met betrekking tot hun kind  En in de vertaling van hun verhaal ligt de oplossing vanuit de kern. De oplossing voor ouder & kind.
.
Behalve met  bloesemremedies en met Methode PresentChild  begeleidt ik ouders ook via beweging om samen met hun kind te helen. Deze weg heb ik al doende zelf ontwikkeld. Een voorbeeld:
 "Mijn dochter Eefje (2 jaar) gaat heel agressief naar me trappen als ze op het verschoonkussen ligt," vertelt een moeder. Ik nodig haar uit in de schoenen van Eefje te gaan staan, haar gedrag na te bootsen en te overdrijven. Plotseling  roept moeder verbaasd uit: "Goh, dat gaat  over mezelf: Ik wil iedereen van me aftrappen." En terwijl zij in 'Het Berenhol' ligt te trappen, stopt haar dochter thuis met dit gedrag.

Spelenderwijs en hand in hand met je kind kun je in Het Berenhol groeien en helen.
Daarbij bepaal je zelf de weg waarlangs dat gebeurt. Je bent van harte welkom  - alleen of samen met je kind.