Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® en Klassiek Homeopaat

In mijn praktijk voor klassieke homeopathie komen veel ouders met kinderen, misschien juist omdat deze doelgroep mij het meest aanspreekt. Kinderen hebben vaak baat bij homeopathie, maar er is veel meer mogelijk.


In mijn contact met mensen kan ik helpen bewust te worden van de oorzaak van problemen en klachten. Hierbij kan ik kinderen en ouders ondersteunen om elkaar beter te begrijpen, te bemiddelen en vertalen. Talen en communicatie heeft altijd mijn interesse gehad. Ik spreek zelf een aantal talen en vertaal regelmatig vanuit het Tsjechisch in het Nederlands en andersom. Als danseres vind ik lichaamstaal erg boeiend en veelzeggend. Via de Fluisterkind methode heb ik geleerd de taal van het kind te begrijpen en te vertalen naar de ouders. Daarbij is een open houding met respect voor elk mens en ruimte voor diverse meningen en emoties heel essentieel voor mij. Ik  maak gebruik van mijn kennis en vaardigheden als klassiek homeopaat en die van kindertolk.

Want soms is een goed gesprek het beste medicijn.