Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®

Wil je opluchting ervaren omdat de problemen van jouw zoon of dochter zich oplossen?

Wil je overzicht en helderheid omdat je nu snapt wat de kern van het probleem is?

Wil je weer ontspanning en vertrouwen ervaren voor de toekomst?

Ik heb 27 jaar gewerkt als leerkracht, sociale vaardigheidstrainer en management lid in het speciaal basisonderwijs.

Ik heb nu zes jaar mijn eigen Kindertolkpraktijk, waarin ik veel ouders help via de Kindertolk-methode maar ook kinderen help via tekenen.

Ik heb een pracht van een Kindertolktraject samengesteld voor ouders, waar ik trots op ben!

Daarin is het beste van al mijn opleidingen gecombineerd. We werken niet alleen aan het oplossen van het probleem, we werken ook met de wet van aantrekking. Zodat je blijft werken aan een leven waar jij je het gelukkigst bij voelt en zo een goed voor-beeld bent voor jouw kind!

Je krijgt daarbij een prachtig DOEboek, zodat je de positieve focus goed vast kan blijven houden.

Zo wordt jouw binnenwereld ook jouw buitenwereld!

Ouders brengen tijdens het traject ook wel eens een kindertekening mee met de vraag of ik daar iets over wil vertellen. Dat vind ik een leuk extraatje in het traject om te doen! En de informatie uit de tekening valt vaak weer op het juiste moment. Zo is alles weer met alles verbonden.

Wil je meer weten? Lees dan verder op mijn website.