Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Gordon communicatie trainer, Piramide trainer, gezinscoach en coach persoonlijke ontwikkeling

Mijn naam Is Ineke Brouwers. Ik werk sinds 2019 via Miracles Holding B.V. voor praktijk Reconnect. Ik verzorg de 1-1 coaching en begeleid de deelnemers waar zij behoefte aan hebben en begeleiding bij willen ontvangen.

Mijn werkzame leven is in 1981 gestart bij de gezinsverzorging. In 1995 heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang. Voor de kinderopvang heb ik als (interne) trainer-coach diverse trainingen verzorgd voor ouders en pedagogisch medewerk(st)ers.

Ik zie het leven, de kinderen en de mensen om mij heen als een grote inspiratiebron. Ik geniet van het ontwikkelen van talenten en vaardigheden en zie het als mijn missie om de mensen om mij heen te inspireren de eigen talenten en vaardigheden te ontdekken.

Het boek Fluisterkind van Janita Venema kwam in 2017 op mijn pad. Ik was ontroerd en in mijn hart geraakt door de inzichten die in dit boek werden aangereikt. De opleiding tot kindertolk heeft me het inzicht gegeven dat kinderen als geen ander die kwaliteiten van onszelf in het licht willen zetten die in onze eigen kindertijd vaak ongewenst of onderdrukt zijn geweest. Door de opleiding tot kindertolk is het voor mij mogelijk om anderen met name tijdens de 1:1 coaching via Miracles holding BV te helpen de boodschap van hun kind te ontvangen en zo moeiteloos zichzelf te kunnen zijn.

Voor meer informatie: www.miraclesholding.nl

Voor het maken van een afspraak: stuur een whats-app bericht naar 06-10789117 of een e-mail naar wishformiracles117@gmail.com