Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Gordon communicatie trainer, Piramide trainer, gezinscoach en coach persoonlijke ontwikkeling

Mijn werkzame leven is gestart bij de gezinsverzorging en heeft zich vervolgd naar de gespecialiseerde gezinsverzorging. In 1995 heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang. Mijn hele leven lang heb ik mijzelf ontwikkeld en diverse opleidingen gevolgd. Ik heb kennis gemaakt met de Past Reality Integration van Ingeborg Bosch en overwogen om de opleiding te volgen tot PRI therapeut. De bewuste keuze voor het moederschap heeft ertoe geleid dat ik in plaats daarvan met Kindercentrum Schateiland BV ben gestart. Vanaf 2006 heb ik mijzelf verder ontwikkeld tot orthopedagoog, kindertolk (Presentchild methode), Gordon communicatietrainer, TrippleP coach, Rots en Water trainer en Piramide trainer. Ik heb met veel plezier in 2020 deelgenomen aan de lifemaster week van Vilna van Betten. Op dit moment volg ik de opleiding tot hypnotherapeut bij het HIN en de opleiding tot Creff behandelaar bij IKEV Nederland. 

 

Het boek Fluisterkind van Janita Venema kwam in 2017 op mijn pad. Ik was ontroerd en in mijn hart geraakt door de inzichten die in dit boek werden aangereikt. De opleiding tot kindertolk heeft me het inzicht gegeven dat kinderen als geen ander die kwaliteiten van onszelf in het licht willen zetten die in onze eigen kindertijd vaak ongewenst of onderdrukt zijn geweest. Door de opleiding tot kindertolk is het voor mij mogelijk om anderen met name tijdens de 1:1 coaching via Miracles holding BV te helpen de boodschap van hun kind te ontvangen en zo moeiteloos zichzelf te kunnen zijn.

 

Ik ben van mening dat voorkomen beter is dan genezen. Om die reden heb ik de training Bewust communiceren met en zonder kinderen ontwikkeld.

Alle toegepaste kennis en technieken die ik de afgelopen jaren heb opgedaan komen samen in de training Bewust communiceren.