Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk, coach

Hallo ik ben Miranda, woon samen met mijn man en ben moeder van twee kinderen. Een topper van een zoon van negen en een engel van een meisje.  Zij heeft mij laten zien op hoe broos het leven is, dat afscheid nemen bezinnen is. Zij zijn mijn spiegels van waaruit mijn praktijk Ayudantes is ontstaan. Daarnaast ben ik moeder van drie bonuskinderen en hebben we een hond en twee poezen. 

Ik heb een eigen praktijk aan huis waar ik ouders middels de Present Child methode bewust maak dat het gedrag, de ziekte of overlijden van hun kind ook over hun gaat. Het Kindertolken is een prachtig instrument die op een eenvoudige en krachtige manier de signalen van je kind tot aan de kern laat zien. Kinderen spiegelen namelijk het gedrag van jou als ouder en wijzen datgene aan wat jij als ouder in jezelf afwijst. Kinderen drukken uit wat jij onderdrukt.

Je vertelt over je kind en dit vertaal ik op methodisch wijze waardoor je ontdekt waar het in jou leven over gaat. Het raakt recht in het hart, geeft inzicht, ontroerd, motiveert en brengt positieve verandering. Deze bewustwording zet jij als ouder zelf in en werkt helend op jouw kind en de rest van het gezin. Kinderen kunnen als geen ander die kwaliteiten van jezelf in het licht zetten die in onze eigen kindertijd vaak ongewenst of onderdrukt zijn geweest. Uiteindelijk wil je kind niets liever dan dat jij gelukkig bent, zoals jij wilt dat jou kind gelukkig is.

Wil jij dat er écht iets verandert, mocht je meer willen weten kijk dan op mijn website www.ayudantes.nl en neem contact op.