Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk en Coach

Wat wens ik je toe?
Dat je na een Kindertolk traject nooit meer hetzelfde naar je kind zal kijken. Als kindertolk ga ik ervan uit dat kinderen ons spiegels voorhouden; wie we nu zijn, wie we vroeger waren en wie we diep van binnen eigenlijk willen zijn. Als je met die bril gaat kijken worden spiegels die je krijgt van anderen innerlijke richtingaanwijzers.

Waarom doe ik wat ik doe?
Ik heb altijd al een innerlijk drive gehad om bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Samen de juiste stappen zetten richting duurzame zelfzorg. Als Kindertolk kan ik een stem geven aan dat wat je zo bezighoudt bij je kind. Door de connectie die er bestaat tussen ouder en kind maak ik een blinde vlek voor jou als ouder zichtbaar. Zo herontdek je een stuk van jezelf. Hierdoor zul je een heel mooi proces doormaken, die je dichterbij jezelf brengt.

Mijn visie op gezondheid
Gezonde zelfzorg is het beste medicijn! De sleutel hierbij is om in verbinding te zijn met jezelf. Zo kun je goed aansluiten bij je behoeftes en je leven leiden zoals jij dat wilt.

Anke Zegers
Ik ben een mix van een doener, een voeler, eigenwijs, empathisch, recht door zee en ik maak echt contact met mensen.

Wat mensen zeggen over mij: Anke is betrokken, warm, persoonlijk, durft te confronteren, ze helpt je altijd met de juiste intenties, zorgvuldig, open, afgestemd en doet wat nodig is.

Zie voor meer informatie: www.jezelfgeheelinbeeld.nl