Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Eigenaar PresentChild, Co-trainer & Kindertolk

Waar ik voor sta met PresentChild
Kinderen kijken dwars door hun ouders heen. Glashelder spiegelen ze, jou als ouder iets, met hun gedrag, spel, (leer)ontwikkeling, lichamelijke klacht(en), op gebied van eten, slapen of zindelijkheid. Met hun problemen vertellen ze jou als ouders wat er in jou speelt en nu jouw aandacht vraagt. Na een kindertolkvertaling komt er weer zicht op iets wat onbewust, ongeleefd en ongeliefd was in jezelf. Zodra je dit van jezelf ziet, verzorgt en ernaar gaat (leren) leven, laat jouw kind het los. Als je met deze bril gaat kijken worden de problemen die je ervaart bij je kind innerlijke richtingaanwijzers.

Waarom doe ik wat ik doe?
Mijn innerlijke 'why' om jou als kindertolk te helpen komt voort uit wat het mij en mijn gezin heeft opgeleverd.
De spiegels van mijn dochters hebben mij als mens dichterbij mezelf gebracht, het heeft ons als gezin de vrijheid gegeven om naast elkaar te zijn wie we zijn 
én het allerbelangrijkste; dat Femke nu ademvrij is, haar astma is verdwenen. 

Mijn visie op gezondheid
Gezonde zelfzorg is het beste medicijn! De sleutel hierbij is om in verbinding te zijn met jezelf. Zo kun je goed aansluiten bij je behoeftes en je leven leiden zoals jij dat wilt. Soms is het daarbij nodig om naar de spiegels die de buitenwereld je biedt te kijken, om zo weer een stukje van jezelf te herontdekken.

Anke Zegers
Wat mensen zeggen over mij: Anke is betrokken, warm, persoonlijk, durft te confronteren, ze helpt je altijd met de juiste intenties, zorgvuldig, open, afgestemd en doet wat nodig is.
Over mij.

Voor een afspraak of meer informatie kijk op: www.jezelfgeheelinbeeld.nl