Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk en (fysio) coach

Anke Zegers
Ik ben sensitief, open en recht door zee, positief ingesteld en ik haal veel plezier uit mijn werk.

Mijn kwaliteit als coach is dat ik snel tot de kern doordring. Met mijn coaching help ik je om je vizier te houden op wat je wel wilt, met alle delen van jezelf aan boord.
Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin en is thuis de plek waar ik terug kom bij mezelf.
Ik laad op door buiten te zijn, yoga en creatief bezig te zijn.
 

Mijn visie
Gezonde zelfzorg is het beste medicijn!
De sleutel hierbij is om in verbinding te zijn met jezelf. Zo kun je goed aansluiten bij je behoeftes en jouw leven te leiden zoals jij dat wilt.
 

Mijn missie
Ouders met hun kind verbinden.

Als vertaler en coach wil ik mensen bewust maken van hun blinde vlekken op het gebied van gezondheid en gedrag in hun (werkzame) leven.
Kinderen of andere mensen in ons leefsysteem spiegelen ons de dingen die we anders willen doordat ze ons raken. Dit kan met iets zijn wat we mooi vinden en waarderen aan hen, maar ook met dingen die we afkeuren en lastig vinden bij de ander.
Door dit voor mensen te vertalen en mensen weer te verbinden met alle delen van zichzelf kunnen ze regie nemen over hun eigen gezondheid en de levensinvulling zoals ze dat eigenlijk willen.

Zie voor meer informatie: www.jezelfgeheelinbeeld.nl