Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

btn btn-green

Kindertolk®, .Kindercoach, Stresscounselor

Ik ben een moeder van inmiddels volwassen kinderen, die ik heb mogen zien opgroeien tot mooie jongvolwassenen. In een paar van de kinderen zag/zie ik mijzelf terug. In de afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier een aantal coachingsopleidingen gevolgd.

Vooral de opleiding tot kindertolk heeft mij heel veel gebracht; onder andere dat ik mezelf veel beter heb leren kennen en op een andere manier naar mezelf heb leren kijken. Tijdens mijn metamorfose merkte ik dat de kinderen mee veranderden, in positieve zin. Dat was voor mij het bewijs dat deze methode echt werkt. Als ik als jonge moeder had geweten wat ik nu weet, dan had ik vast een aantal dingen anders gedaan. Dat is dan ook een van de redenen waarom ik dit prachtige werk doe.

Ik richt mij vooral op kinderen van 0-8 jaar, omdat in die eerste levensjaren de meeste "deukjes" opgelopen worden.