Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Holistisch therapeut, Kunstzinnig dynamisch coach, 20 jaar ervaring met ouders en kinderen vanuit een antroposofische visie

Ik ben Linde (41), getrouwd en moeder van twee tienerjongens. Tijdens het moederschap heb ik verschillende pieken en dalen gekend. Het was niet altijd wat ik ervan verwacht had en ik had zeker niet gedacht dat het welzijn van mijn kinderen mede afhing van hoe IK mij voelde. Hoe ik met bepaalde dingen in het leven omging of wat ik onbewust nog niet verwerkt had. Dit uitte zich in hoe ik mijn moederrol invulde en werd gespiegeld door mijn kinderen. Door hier bewust van te worden heb ik veel geleerd over mijzelf als moeder, partner maar ook als peuterjuf. Dit gun ik iedere ouder.

Het is mijn passie om samen te werken met ouders/opvoeders. Zij kennen hun kind het beste, maar ook het kind kent de ouder het best. Soms begrijpen of snappen ouder en kind elkaars gedrag niet en kunnen hier geen woorden voor gevonden worden. Het is mijn specialiteit om juist datgene te vertolken wat er niet gezien, gehoord, gevoeld of begrepen wordt.

Ik heb jarenlange ervaring in vraagstukken rondom opvoeden van kinderen en het begeleiden van ouders. Wanhoop, frustratie, het niet meer weten of het ouderschap helemaal niet meer zo leuk vinden: kortom een negatieve spiraal. Dan is het tijd voor een kindertolk! Tijdens een kortdurend en doeltreffend traject worden patronen zichtbaar. Vanuit een holistische/ antroposofische visie kijk ik allesomvattend, observerend zonder oordeel met het doel om weer de balans te vinden in de relatie tussen jou en je kind.

Een kindertolktraject is geen toverformule. Het vraagt bereidheid om kritisch naar je eigen gedrag te kijken en de moed om naar je kind te luisteren wat het je wil vertellen. Durf je hier open in te gaan, dan zal er magie ontstaan.

In mijn praktijk Innerlijke Uiting ben je van harte welkom. Een veilige plek waar alles gezegd mag worden en waar jij helemaal jezelf kan zijn.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de website.

Warme groet,

Linde