Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Intuïtief coach voor bewuste moeders

Lieve bewuste moeder,

Het is tijd voor een zachtere wereld.

Een wereld waar iedereen helemaal zichzelf mag zijn.

Een wereld waar alles gevoeld mag worden.

En dat begint bij jou!

Jij voelt óók dat het anders mag. Zachter en echter. Je voelt dat je het anders wilt en dat het anders kan. Moederschap vanuit verbinding en ontspanning. Vanuit het hart.

Je bent klaar om jezelf én je kind te bevrijden van patronen, die onbewust en onbedoeld zijn doorgegeven van generatie op generatie. Jij bent bereid om dit te doorbreken.

En hoe mooi is het dat onze kinderen hierin onze grootste gidsen zijn?

Dat je kind je uitnodigt om helemaal jezelf te zijn? Om te voelen, te doorbreken en te helen.

Juist datgene waar je kind jou zo mee raakt, waar jij je zorgen over maakt, wat jou frustreert en je machteloos laat voelen… Juist daaronder zit een liefdevolle en diepere boodschap voor jou!

Door de boodschap van je kind te ontvangen en voelen, help je je kind en jezelf op een duurzame en liefdevolle manier. Het is dé weg naar rust, ontspanning en verbinding in je gezin en jezelf. Zodat jij de liefdevolle moeder kunt zijn die jij in essentie bent. Vol vertrouwen in jezelf als moeder en in je kind.

Zelf het ik dit ervaren - en ervaar ik dit nog steeds elke dag - als moeder van Lars (2017). Een gevoelig, wijs en krachtig jongetje. Hij spiegelt mij dat ik helemaal mezelf mag zijn. Niet de aangepaste versie van mezelf, maar écht. Hij nodigde mij uit om weer te gaan voelen, om te doorbreken en te helen. Zo begon door het moederschap een intense en transformerende reis, met Lars als grootste gids.

Als kindertolk® en intuïtief coach begeleid ik bewuste moeders in dit proces, bij de beweging naar binnen. Als coach ben ik zacht, zonder oordeel en doortastend. Mijn manier van begeleiden is intuïtief en diepgaand. Het lichaam en de natuur zijn hierbij krachtige helpers.

Het raakt me diep wanneer een moeder de boodschap van een kind ontvangt. Het is magisch om zien en voelen wat er dan gebeurt. Ik voel me dankbaar dat ik als kindertolk® de diepere boodschappen van kinderen mag vertalen en zo bij kan dragen aan een zachtere wereld.

Sta jij open voor de diepere boodschap van jouw kind? Ben je bereid om de beweging naar binnen te maken, ook al is dat spannend?

Als je klaar bent voor deze moedige stap, dan vertaal ik met liefde de boodschap van je kind voor jou.

Liefs, Ilse