Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op. Er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, leerkracht, coach, trainer, mediator en 'Ik leer anders' coach.

Mensenkinderen zijn in mijn ogen een cadeau, een wonder. Al meer dan 30 jaar heb ik het voorrecht met hen te werken. Als kindertolk® werk ik nu voor de kinderen met hun ouder(s). Door het gebruik van de methode Fluisterkind®/Present Child® zijn snel verrassende, positieve resultaten te bereiken in problematische opvoedingssituaties. Wonderlijk hoe kinderen hun ouder(s) spiegelen, soms met lichamelijke klachten, soms met lastig of onverstaanbaar gedrag, maar altijd vanuit liefde voor de ouders en voor zichzelf. Een kind geeft het cadeau van innerlijke vrijheid aan elke ouder die bereid is het uit te pakken. Door het werken met deze methodiek weet ik het zeker: De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met Praktijk Mensenkind.