Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, logopedie, kinesiologie, systemische opstellingen en psychosofia.

Als logopediste werkte ik jarenlang in gezinnen met kinderen die een ernstige gehoorbeschadiging hadden en was ik hun luisterend oor en hun sprekende mond. Dat werk was mijn diepste passie maar ik wist toen niet dat de keuze van mijn werk ook mezelf iets te vertellen had. Uiteindelijk bracht het me bij “Communicatum”.

In mijn werkzaamheden ga ik uit van een holistische visie. Met dat wat de ouder raakt, maak ik verbinding en 'luister’ ik naar datgene waar je kind het zo moeilijk mee heeft. Hierbij maak ik inmiddels gebruik van meerdere methodieken: logopedie, toegepaste kinesiologie, de leer vanuit de psychosofia, systemische familieopstellingen en als 'kindertolk' hanteer ik de methode 'Het Fluisterkind'. Een methodiek die heel precies luistert naar waar het in de kern werkelijk omgaat. Geen ellenlange trajecten, maar op een respectvolle en integere wijze heel nauwkeurig snel duidelijkheid geven aan jou als ouder/omgeving waar klachten - opvallend gedrag, ontwikkelingsproblemen en communicatieve problemen van je kind - in de kern mee te maken hebben Deze methodiek helpt je kind maar verrijkt ook gigantisch je eigen leven.

Als docente geef ik daarnaast trainingen vanuit de psychosofia en familie-opstellingen voor ouders en leerkrachten van kinderen met een probleem.

Doel: Je kind en zijn omgeving ontlasten van een drukkend gevoel verder ondersteun ik je kind en jou als ouder bij het hervinden van het eigen geluk en gezondheid.