Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® en Psychosynthese Therapeut

Je kunt vast raken in problemen die zich steeds herhalen. Dat kom ik vaak tegen in mijn werk als Psychosynthese-therapeut. De noodzaak om er iets aan te doen, voel je vaak in relatie tot kinderen, bv. als je kinderen krijgt of als je met kinderen werkt. Door de puurheid van kinderen worden thema’s in je eigen gedrag zichtbaar die je eerder niet kon zien.
De methode Het Fluisterkind®, internationale naam: PresentChild®, is een doeltreffende manier om inzicht te krijgen in wat nog onbewust in je leven een rol speelt. Het is een bewezen methodiek die voor veel mensen verdieping in hun leven heeft gebracht en die ook de weg wijst naar positieve ontwikkeling, individueel maar ook in gezinnen.
Kindertolk® zijn ervaar ik als een verrijking van mijn werk als therapeut.