Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk® en Therapeutisch coach

Ik en mijn gezin

Mijn naam is Rebecca de Vries, getrouwd en samen hebben wij 2 lieve, sensitieve, maar ook zeker pittige puberzonen. Door hun pittige en tegelijkertijd gevoelige karakters, werden wij steeds opnieuw uitgedaagd om ze anders op te voeden. Het werd me ook steeds meer duidelijk dat ik door aan mezelf te werken ook moeilijkheden met mijn kinderen oploste. Dat vond ik zo fascinerend dat ik De Kindertolk® methode, mijn kennis over hooggevoeligheid (HSP) en de therapeutische coaching heb verbonden in mijn praktijk. Ik gun iedereen de rust die het kan brengen, het ervaren van de verandering en de  ontwikkeling die je als ouder, als mens, kan doormaken op een hele zachte verbindende manier.

Kinderen zijn onze grootste leermeesters.

Een kind met een probleem is een cadeautje voor de ouder.

Ik sta voor verandering, in jezelf, het systeem en om je de eigen regie van jouw leven te laten nemen. In de  therapeutische coaching combineer ik coaching met lichaamswerk. Het is bewustzijn creëren, maar ook onbewust loslaten, zodat ik op de diepere lagen voor jou, met jou kan healen. Voor mij ben je als mens één geheel: hoofd, lichaam en gevoel samen maakt jou mens, de persoon die je bent.  Op al deze fronten kan er disbalans ontstaan, wat zich uit in klachten op psychisch, lichamelijk en/ of sociaal emotioneel vlak.

Diepgang vind ik belangrijk omdat alleen praten niet altijd alles oplost. Het lichaam onthoudt namelijk alles en deze herinneringen, ervaringen of trauma’s. Je hebt hier vaak geen weet van, maar het dagelijks leven laat je eigenlijk altijd zien wat je mag oplossen, het belemmert je nl in het hier en nu en dat wil je tot in de kern aanpakken. Alleen dan kun je loslaten, beweging creëren om tot transformatie te komen. Je kind geeft hierin vaak de aanwijzing voor jóu om jouw proces van healing te starten!

Wat je kind je graag wil vertellen.. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Ik adem spiegelwerk, het is zo fascinerend wat dat kan ‘vertellen’. Het is dan ook mijn passie om kinderen en hun ouders in verbinding en harmonie met elkaar brengen. Door ieder in zijn eigen kracht te zetten, komt er ruimte zodat ieder persoonlijk mag en kan groeien. De rust in jezelf en in je gezin brengt balans om samen weer optimaal te kunnen genieten.

Als Kindertolk® kan ik je inzichten en oplossingen geven. Al vertoont het kind ‘probleemgedrag’, het is niet nodig om direct met het kind te werken. Als Kindertolk® werk ik met de ouder, dat maakt de methode zo bijzonder. Als een appel stopt met groeien, gaan we kijken of de boom iets nodig heeft en zo helpen we de boom en zal ook de appel weer verder kunnen groeien. Dit is ook wat een Kindertolk® doet met ouder en kind. Het kind spiegelt jou als ouder namelijk iets waar jij mag groeien.

De stelregel is: als het je raakt, dan is het ook van jou en kun je als ouder aan de slag!

Je bent van harte welkom in mijn praktijk met jouw unieke verhaal over jouw kind. Ik begeleid je graag en neem je mee in het wonder van de woorden, vanuit verbinding en vertrouwen!

Be free, be mi, be the best version of you!

Liefs, Rebecca

www.micoaching.nl