Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Akasha kronieken, Energetisch coach

Alles is verbonden

Ik geloof dat mijn kinderen mij iets vertellen met hun gedrag.
Dat ze alle vertrouwen in mij hebben, als moeder, als mens.
Zelfs als ik dat niet heb.

Ik geloof dat zij mijn spiegel zijn.
Dat zij mijn blinde vlek zichtbaar maken.
Net zo lang totdat ik durf te kijken.

Vanuit deze overtuiging begon mijn pad als zoekende moeder.
Als machteloze, gefrustreerde moeder.
Intens verdrietig, als ik de liefde voor mijn eigen kind niet meer kon voelen.

Totdat ik bij een kindertolk kwam die volgens de PresentChild® methode werkte.
Ik vond het fantastisch. Ik kon er heen zonder dat mijn zoontje mee hoefde.
Het was een verademing om mijn verhaal te vertellen in mijn eigen woorden. Dat alleen al gaf rust. Er werd geen oordeel geveld. Ik kreeg geen tips. Mijn verhaal mocht er gewoon zijn.
Twee weken later zat ik daar weer. Het ging niet over wat ik fout had gedaan. Wel vertelde de kindertolk mij wat mijn zoontje met zijn gedrag wilde vertellen…..

Ik was diep geraakt door de woorden van mijn zoontje. Alles klopte. Zijn verhaal was mijn verhaal.
Door dit te zien, zijn boodschap bewust te ontvangen, begon ik te veranderen. Ik leerde bij elke uitbarsting meer over wat van hem was en wat van mij. Door deze verandering in mezelf, veranderde zijn gedrag mee. Waar ik al die tijd hunkerde naar de woorden “mama ik hou van jou”, kwam er nu eens stortvloed van liefdesbetuigingen.

Hoe dat kan? Voor mij is dat de kracht van liefde. De liefde tussen jou en je kind.
Als jij je licht laat schijnen op die delen die nog donker zijn, ontstaat er ruimte om vanuit de essentie contact te maken. Of het nou gaat om een huilbaby, een boze peuter, een zieke kleuter, een kind met een label of een depressieve puber. De kracht van jullie liefde is grenzeloos.

Wanneer jij anders leert kijken naar het gedrag van je kind en het als signaal kan zien, dan werk je zonder oordeel aan een duurzame verandering voor jou en je kind.