Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®,SensiTherapeut, Bewustzijnscoach

Ik ben

Beatine, moeder van 2 kinderen, gescheiden van hun vader en met de oudste in Nederland wonend, terwijl de jongste bij vader in Duitsland woont. Intussen ben ik in een gelukkige, nieuwe relatie. Verder ben ik ondernemend en leergierig, reflecterend en nieuwsgierig.

 

Mijn proces

Zo hebben mijn kinderen, mijn ex-man en ik het nodige meegemaakt, wat gevolgen heeft. Maar wellicht meer nog dan dat, hebben mijn onverwerkte gevoelens uit mijn kindheid gevolgen voor hen. Ik las ‘het Fluisterkind’ van Janita Venema en begon alles te spiegelen wat ze deden, betrok werkelijk alles op mijzelf. Gedurende de opleiding tot Kindertolk (en parallel in het leven zelf) leerde ik beter te relativeren en de nodige punten eruit te halen. Zo leren ze mij (nog steeds!) te kijken naar mijzelf, wat ik nog op kan schonen bij mijzelf, zodat ik meer en meer mezelf word, bij mijzelf kan zijn en blijven en er vanuit die sterke en stabiele houding voor hen kan zijn. En precies dat gun ik jou ook!

 

GelukkigerWijs

GelukkigerWijs worden met jezelf en je kind - ik help je blokkades op te lossen en de energie te laten stromen.

 

Vanuit openheid ontmoet ik je, zie ik je en luister ik naar jouw verhaal. Of je nu bij me komt voor een Kindertolk® traject of een Sensi behandeling, ik ken jouw gevoelige punten en weet je te raken, waardoor er blokkades opgeheven worden en je energie weer gaat stromen. Daarbij ben ik voorstander van een directe aanpak, ik zal niet lang om de boel heen draaien. Liefdevol, dat wel, maar ook confronterend. En heel eerlijk: daar kom je ook voor. Je wilt immers een oplossing voor je probleem, liever gisteren dan morgen. 

 

Graag help ik jou, je kind(eren), je gezin, om in jullie kracht te komen staan.