Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, holistisch therapeut en numerologie

Mijn naam is Lindsay Jansen (geboren in 1989) en ik woon samen met mijn man en zoon in Nuenen. Vanaf 2015 begeleid ik ouders vanuit de PresentChild methode.

Daarnaast kan ik middels numerologie de symbolische en dieperliggende betekenis geven van jouw geboortedatum en geboortenaam. Hierbij krijg je zicht op jouw missie in het leven, je (aangeboren) kwaliteiten en talenten, maar ook je struikelblokken en levenslessen. Door meer zicht te krijgen op wie jij als persoon bent en waar jouw mogelijkheden liggen, kan je jouw keuzes hierop afstemmen en dichter bij je kern komen: wie jij in wezen bent 😊.

Mijn manier van leven en mijn visie op het leven zijn gebaseerd op de holistische zienswijze. Dit houdt in dat ik geloof dat alles met elkaar in verbinding staat en een dieperliggende betekenis heeft. Waar loop ik tegenaan en wat mag ik leren in mijn leven? Welke thema’s keren terug en vragen de aandacht? Wanneer je positieve emoties en gedachtes creëert en in stand houdt, heeft dit direct invloed op je omgeving, persoonlijke ontwikkeling en fysieke gesteldheid. Zie het als een steentje dat je in het water gooit. De golfjes die ontstaan hebben invloed op alles wat op het water drijft. Dit gebeurt eveneens met onze gedachten, intenties en handelingen.

Daarnaast geeft de holistische zienswijze je inzicht in emotionele blokkades, maar ook in je overlevingsmechanismes en je normen en waarden; je gaat beseffen welke invloed deze aspecten op je dagelijks leven en onderlinge relaties hebben.

Ik zal je te allen tijde op een liefdevolle en respectvolle manier een spiegel voorhouden en rekening houden met het tempo van jouw innerlijke groei.