Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Ergotherapeut en Ouder- en kindcoach

Als kinderergotherapeut behandel ik kinderen die problemen hebben bij het uitvoeren van activiteiten rondom zorgen (zelfzorg en verzorging), spelen en leren. Binnen mijn werk ga ik uit van een holistische benadering. Deze benadering creëert een totaalbeeld op basis van fysieke, zintuiglijke en sociaal-emotionele elementen . Het welbevinden van kind en ouder staat hierbij voorop.

De methode ‘Het fluisterkind’® is een verrijking van mijn mogelijkheden. De methode biedt mij een ingang bij de ouder om de onderliggende boodschap van de problemen bij het kind naar de ouder te vertalen. Dit leidt tot een verbetering van de fysieke en of gedragsmatige gesteldheid van het kind.

Als moeder van 2 prachtige dochters heb ik zelf ervaren hoe waardevol en bijzonder het is om een boodschap van jouw kind te krijgen. Het voelt als een kadootje en brengt meer balans voor ouder en kind. De methode maakt ‘de rugzak’ van jou als ouder lichter, waardoor het ook bij jouw kind ‘lichter’ wordt. Deze methode is vernieuwend en echt van deze tijd. Ik hoop dat iedere ouder die dit leest zich vrij voelt om met mij contact op te nemen.