Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, pedagoge, coach en trainer (Gordon en Doen HVO), energetisch werk Hartfocus.

Opvoeden is een van de moeilijkste, belangrijkste en boeiendste zaken in de wereld. Het werken met ouders, opvoeders en kinderen komt van uit mijn hart. Graag draag ik een steentje bij aan uw proces van groei op dit gebied. Ik vind dat Ouder, Kind en hun relatie centraal staan in het leven. In mijn leven en studies kom ik telkens tegen dat kinderen juist hun ouders kunnen leren naar zichzelf te kijken en luisteren. Opvoeders en kinderen kunnen alleen van elkaar leren als er goede communicatie is. Als coach gebruik ik onder meer de communicatie om te zorgen dat er een waardevolle verbinding ontstaat tussen ouder en kind. Als kindertolk kan ik samen met ouder en kind de onderlinge relatie en persoonlijke belevingswereld inzichtelijk maken.

De combinatie 'Waarde(n)volle communicatie' (Doen) en 'Methode Fluisterkind' vormen het gereedschap om mensen te begeleiden met als doel harmonie in zichzelf en hun gezin te creëren. Met een warm gevoel ervaar ik dagelijks wat de 'Methode Fluisterkind' voor mijn praktijk en gezin betekent.