Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel erg veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, kindercoach

Leuk om je hier te ontmoeten! Je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen. Waarschijnlijk zoek je hulp voor je kind en spreekt de werkwijze van een kindertolk je aan.

Sinds 2009 werk ik als kindercoach. In mijn praktijk BinnensteBoven begeleid ik met name kinderen met hooggevoeligheid, weinig zelfvertrouwen en/of faalangst en kinderen die moeite hebben met het uiten van emoties. Het begeleiden van kinderen is fantastisch en dankbaar werk. Ze pakken het geleerde snel op en daardoor is na zes consulten het gestelde doel vaak al bereikt.

Toch miste er iets... Ik zag dat het kind vaak één van de ouders spiegelde, hen iets duidelijk wilde maken. Ik kon alleen niet benoemen wat het precies was. Ik had het gevoel dat ik een diepere laag liet liggen.

Nu, na het volgen van de opleiding tot kindertolk, kan ik glashelder benoemen wat het kind spiegelt. Ik verwonder me keer op keer weer wat er uit een kindertolkconsult komt. Ook de ouders zijn steeds verbaasd, dat het kind zich zo inzet voor hen. Nu kan ik het hele gezin gelukkiger maken!