Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Psycholoog

Mijn naam is Bo, ik ben opgeleid tot psycholoog en ben ook kindertolk. De PresentChild Methode vind ik een prachtige en krachtige benadering voor het welzijn van ouders en hun kinderen. Mijn specialiteit is Innerlijke Kind Therapie wat in mijn ervaring uitstekend aansluit bij de PresentChild Methode.    

Innerlijk Kind Therapie

We waren allemaal eens kinderen en hebben eigenlijk nog steeds dat kind in ons. Het innerlijk kind is dus eigenlijk een deel van onszelf uit onze kindertijd. Ook de gekwetste kinddelen dragen we met ons mee. Het is echter lastig om met deze gekwetste kinddelen in contact te komen.        

Via geleide visualisaties, door gebruik van beeldmateriaal- en taal of met behulp van creatieve werkvormen, help ik je om je bewuster te worden van de behoeften vanuit jouw (gekwetste) kinddelen. Tijdens de therapie leer je vanuit je gevoel op een veilige manier verbinding te maken met jouw innerlijk kind. Verder help ik je om het proces van heling en transformatie op gang te zetten, zodat je bewuster en met vol vertrouwen verder kunt gaan met je leven.

Spreekt jou dit aan of zou je graag wat meer informatie willen over mijn manier van werken, bel of email mij dan gerust!

Warme groet,

Bo