Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Pedagoog & Kindercoach

Blend Kindercoaching, praktijk voor coaching en begeleiding van kinderen, jongeren en hun (bonus)ouders.

Mijn naam is Marloes Theunissen en ik ben 27 jaar, woonachtig te Dongen.
Naast kindertolk® ben ik pedagoog en kindercoach.
Als kindertolk® laat ik je met behulp van de PresentChild® methode anders kijken naar jouzelf én naar jouw kind. De methode gaat ervan uit dat het gedrag wat jouw kind laat zien, een onbewuste boodschap is aan jou als ouder. Bij een kindertolktraject is taal de basis, waarbij ik de boodschap van jouw kind vertaal; wat spiegelt jouw kind? Kinderen voelen feilloos aan hoe jij je voelt en waar jij (soms nog onbewust) behoefte aan hebt. Zij imiteren je en kunnen je geweldig nadoen: geef ze dus iets geweldigs om na te doen!
Word jij geraakt door het gedrag van je kind? Maak jij je écht zorgen om bijvoorbeeld die aanhoudende boosheid, verdriet of onzekerheid? Dan is een kindertolkconsult® iets voor jou!  
Als pedagoog en kindercoach bied ik opvoedingsondersteuning aan (bonus)ouders met opvoedvragen en stimuleer ik de ontwikkeling van kinderen en jongeren zodat zij zich weer fijn voelen, hun talenten kunnen ontwikkelen en tot bloei komen.  
Sinds 2017 run ik mijn eigen coachingspraktijk, Blend Kindercoaching. Ik laat kinderen, jongeren en hun (bonus)ouders groeien en (weer) in zichzelf geloven door in hun eigen kracht te staan.
Ik ben oprecht van mening dat alles wat je aandacht geeft groeit en neem daarom alle tijd en aandacht voor jou en je kind.
Wil jij ook meer plezier ervaren in het opvoeden? Het gedrag van je kind beter leren begrijpen? Je kind meer plezier en evenwicht geven? Neem dan vrijblijvend contact met me op, ik help je hier graag bij!
Houd mijn facebook pagina Blend Kindercoaching in de gaten voor handige tips & tricks!