Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Coach en Procesbegeleider en pedagogisch medewerker

Mijn naam is Silvia van den Bosch-van Uden. Sinds 1998 ben ik getrouwd met mijn lieve man Joan en samen zijn we de ouders van 3 prachtige zonen.

In mijn zoektocht naar waarom kinderen doen wat ze doen en wat ze daarmee eigenlijk willen zeggen aan diegene die daar door geraakt wordt (ikzelf dus), kwam ik in 2014 in aanraking met een kindertolk. Inmiddels heb ik via PresentChild zowel de opleiding Basis Coaching en Procesbegeleiding als de Training tot Kindertolk® succesvol afgerond. 

Ik kan u zeggen: Ik vind het een hele grote eer om voortaan zelf mensen te mogen coachen en begeleiden in hún zoektocht naar hún antwoorden, met behulp van die o zo waardevolle PresentChild® Methode.

Tijdens deze twee opleidingen en daarna, heb ik als student, moeder en pedagogisch medewerker zelf meerdere malen mogen voelen en ervaren hoe bijzonder fijn het is, om de boodschap van een kind vertaald te krijgen. Echt een cadeautje; een heel waardevol cadeautje. Een grote dankbaarheid voor al die kinderen die zó hun best gedaan hebben dit te tonen, vanuit onvoorwaardelijke liefde.