Je vindt hier een kindertolk bij jou in de buurt of met een door jou gewenste achtergrond passend bij de hulpvraag waar het om gaat. 

Al vanaf 2005 leiden we kindertolken op: er zijn er dus heel veel. Op de kaart vind je die kindertolken die er voor kiezen zich via de centrale website aan je voor te stellen.

Kindertolk®, Kindercoach, Oudercoach, Jongerencoach

Al sinds 2018 mag ik ouders met zorgen/problemen rondom hun kind begeleiden op de meest magische reis. Een reis die ouders binnen 3 sessies van onmacht en onbegrip naar grip op de situatie brengt. Ik schets je graag even een beeld:

In mijn praktijk ga ik persoonlijk, intuïtief en holistisch te werk.

Dat betekent dat ik bewust uitgebreid tijd en aandacht neem voor alle ouders die met mij een Kindertolk Traject aangaan. Dat ik op basis van mijn intuïtie, ervaring en kennis, woorden geef aan het gedrag of de klacht van jouw kind.

Met deze liefdevolle woorden vorm ik jouw unieke, op maat geschreven Vertaling. Hierin komt de kern van het probleem boven water, waardoor jij weet wat jou te doen staat.

Hierna ga je met een hoop wijsheid en tools - zoals een prachtig handgeschreven werkboek of een Innerlijk Kind meditatie - alles implementeren in jouw gezin en leven.

Je leert jouw kind als het ware te lezen en begrijpen. Jij gaat dingen veranderen waardoor je kind niet meer hoeft te spiegelen, waardoor het gedrag of de klacht waar jij en jouw kind last van hebben, verdwijnt. Jij zorgt er als het ware voor dat jijzelf, jouw kind en de volgende generaties, in harmonie en vrij van alle ongezonde patronen en overtuigingen, voortbestaan.

Onderneem actie voor het geluk van jou en je kind! 🌟

Wil je meer weten? Vraag een gratis gesprekje (t.w.v. €69,-) aan. Hierin leren wij elkaar beter kennen en kan ik jou binnen no-time vertellen of het probleem met je kind een spiegel is en wat je eraan kan doen. Ook mag jij al jouw vragen stellen om erachter te komen of dit iets voor jou is.

Dit gesprek kan in de praktijk onder het genot van een kopje koffie of thee of thuis via Zoom, op jouw gemak.

Hoe dan ook, voel je welkom!

 

Liefs, Ingrid